mandag 28. februar 2011

Babyteppe

Da er det nytt prosjekt på gang! Denne gangen er det babyteppe som står for tur! Likte dette teppet veldig godt.Strikker av Sandnes Garn Duett.

Skal legge ut bilde når jeg er ferdig men kan ta sin tid! ;-) Har ei syk datter, men det er ingenting, for jeg har nemlig en syk mann i tillegg! Det er ikke bare bare ,så da har jeg hendene fulle allerede. Men skal nok finne tid til strikking også! :-) 

Ha en fin mandagskveld! c",)

Bursdagskort!

Dette "kortet" var veldig kjekt å lage! Gøy med noe litt "spesielt" i stede for et vanlig kort! :)
Brukte det som en gave eske i tilegg til bursdagskort! :)


                               
                                                                         

fredag 25. februar 2011

Morsdagskort

Her er morsdagskortet jeg lagde!c",)

Baby boom!!! :)

Er riktig mange som venter barn nå , så nå er jeg i full gang med å strikke barselgaver!Her har jeg strikket hjelmelue å sjerf med en heklet kant i rundt! Kjempe gøy å strikke!! :)




Min første løper! :-)

Jeg lagde min første løper i sommer! :) Har aldri vært noe flink til å sy , men jeg har en mor som kan ALT om sying! Så da måtte jeg benytte meg av sjangsen å lære meg! :) Dette var abselutt noe jeg kunne tenkt meg å gjørt mer av!

Lagde Kari Traa lue til Lukas for en stund siden :-)


Nybegynner :)

Da har jeg somlet meg til å starte blogg! :) Kan ikke garantere hvordan dette skal gå , men skal prøve å være flink å bruke den ;-) Her kommer jeg til å legge ut ting jeg lager å litt om livet jeg lever!
Takk til min mor som har hjulpet meg å lage blogg! :-)